Как приготовить ленивую паску за полчаса

Eсли eсть лeнивыe вaрeники, тo пoчeму нe мoжeт -побывать) лeнивoй пaски? Пoдумaл я, и рaсписaл для вaс рeцeпт твoрoжнoй пaски, кoтoрую инда выпекать не надо, настолько все нетрудно.

Далее текст на языке оригинала.

Берете 700 г кисломолочного сиру 9%, перетираєте при помощи сито або в блендері. 5 жовтків перебиваєте зі 150 г цукру та 10 г ванільного цукру вплоть до білої піни. 200 мл вершків (далеко не менше 33%) нагрійте в сотейнику на невеликому вогні вплоть до появи пари. Змішайте їх з жовтками та збийте вінчиком. Готову суміш варіть в сотейнику получай маленькому вогні, постійно помішуючи, до консистенції рідкої сметани. Потім, додайте вміст сотейника впредь до перетертого сиру. Туди ж — 100 г м\’якого вершкового масла. Ще 150 мл вершків збийте после стійких піків та обережно вмішайте в сирну масу. І останній крок — додайте подрібнені в блендері смажені волоські горіхи. Давно смаку, можете додати цедру лимона і дрібку солі.

Видео дня

Далі цю суміш священнодействие викласти у марлю, складену в чотири шари. Злегка утрамбуйте в пасківник (це така конструкция для пасок) сирну масу та накрийте марлею. Притисніть зверху форму чимось важким (наприклад, покладіть тарілку, а получи неї банку з водою). Поставте в холодильник получи 6 години для застигання, а ще краще – получай ніч. Готово. І не думайте, що це шабаш дуже довго, бо насправді на описані процеси у вам піде пів годинки, а далі залишиться тільки дочекатися, поки ваша пасочка застигне, щоб можна було нарешті насолоджуватися її ніжним смаком. Цьом.

Комментарии и пинги к записи запрещены.

Комментарии закрыты.