Свиные ребрышки, запеченные в квасе со специями

Ви будeтe вeрeщaти від зaдoвoлeння, кoли впeршe спрoбуєтe цю стрaву, трaст мі. Aрoмaтні свинячі реберця, запечені у квасі зі спеціями та часником — розтануть у роті та зроблять вы до неможливого добре.

Готові прожити це задоволення? Тоді приготуйте верещаку. Візьміть 1 кг свинячих реберець, помийте, наріжте согласно 1-2 сегменти та приберіть плівки. М’ясо посоліть і поперчіть. Подрібніть зубчики цілої головки часнику та додайте давно м\’яса. На розігріту пательню додайте 2-3 ст. л. соняшникової олії та підсмажте свинину до самого рум\’яної скоринки. Перекладіть обсмажені ребра у глибоку форму для того запікання і притрусіть 1 ч. л. орегано. Влийте у форму з ребрами 1 л темного квасу. Саме він залюбить м\’ясо (на)столь(ко), що те стане ніжним-ніжним.

Видео дня

Поставте форму исполнение) запікання у розігріту до температури 180 градусів духовку та запікайте свинину з квасом 1 годину.

Комментарии и пинги к записи запрещены.

Комментарии закрыты.